Warszawa Wschodnia by Mateusz Gessler, Mińska 25:
⦁ Krem z batata i marchewki z pomarańczą, chilli, kolendrą i pestki dyni
⦁ Udko kurczaka faszerowane, puree, marchewka z gruszką
⦁ Portobello faszerowana soczewicą, szpinakiem, suszonymi pomidorami, sałata francuska
⦁ Brownie z orzechami
Pikanteria, Walecznych 68a:
⦁ Krupnik jęczmienny
⦁ Kotlet pożarski, puree, surówka z marchewki
Bałkan Grill, Grenadierów 29:
⦁ Serbska zupa fasolowa na domowej wędzonce
⦁ Kurczak barbecue z grillowanym bakłażanem
⦁ Szaszłyki wieprzowe z sosem jogurtowo-czosnkowym souwlaki
Biała, Francuska 2 :
⦁ Chłodnik jagodowo-truskawkowy ze świeżymi owocami
⦁ Chickenburger z colesławem z czerwonej kapusty, opiekane ziemniaki
⦁ Burger z fasoli, kolędrowe aioli, colesław z czerwonej kapusty, opiekane ziemniaki